Skogstrollet

För att ni överhuvudtaget ska förstå något av mitt inlägg nu så måste ni veta något om känsla – känsla för musik och natur. Naturen + musiken må va två av de mäktigaste som finns. Jag är extremt glad och tacksam för att jag är uppvuxen i norrland och fått ta del av dessa två på det bästa sätt man kan!
Jag föreställer mig själv sittandes på en bergstopp, med utsikt över skogen och bäckarna.. med den här låten (ja jag vet vad den handlar om, men känslan är otrolig) i öronen… hela världen framför mig… Så otroligt vackert och fint å allt..

DSC_0099

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>