Att blogga eller inte blogga

Men alltså seriöst, förklara jag i det förra inlägget hur j*vla rolig en låt va och så skrev jag inte in vilken låt det var?? Vilket fail!
Här är den jag mena i alla fall: Wiggle!

Har hållit på med en utbildning som ska vara i 17 veckor,  varvat med jobb, innan jag börjar på riktigt.
Tystnaden som uppstod när jag sa: ”Det är grett!” på jobbet, hahaha! Rättade till mig fort, lätt att glömma att alla runt om en inte förstår jämska, vilket alla borde lära sig tycker jag. Nej nu måste jag lyssna på musik.Hej då!
Namnlös

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Att blogga eller inte blogga

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>