Ramsey and The Fat Cow and Me and A

the-fat-cow-los-angeles-gordon-ramsayMåste få skryta lite. Igår när jag satt och kollade på Hell’s Kitchen med Gordon Ramsey och gänget(alltså kollade inte Med Gordon) så vann en av deltagarna en dag med Gordon Ramsey på en av hans restauranger i Los Angeles – The Fat Cow. Det var så roligt att se för jag och A åt precis Där när vi va i LA i somras!! Hur kul är inte det då?! Så roligt! Den ligger, eller låg på The Grove vilket är en typ marknadsplats i LA. Ascoolt. Hihi!fatcow

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>