Captain America

Namnlös

Igår såg vi Captain America – The Winter Soldier. Den va bra. Lagom mycket action, lagom mycket ickeaction. Men det är alltid så på slutet av dessa filmer, när de väl kommer igång vill man ha mer! Nu är det bara att vänta på fortsättningen…
Och så klart – bästa låten från filmen: Lite osäker, det var ingen sån här shitvabra låt, utan mer att alla va typ sådär. Men efter att ha lyssnat lite snabbt på ost:en så är det nog den här som fastnat bäst: Project Insight av Henry Jackman.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>