Tänk positivt

Igår hörde jag något som verkligen fastnade:
Om man tar en penna och sätter mot huden på en person som är under hypnos och säger att det är en glödhet nål – då kan personen i fråga få ett brännmärke på huden. Likadant om du tar en het nål och säger att det är en penna, då kan personen i fråga inte reagera något särskilt alls.

Jag har ju så klart hört talas om placebo-effekter och så, men det har inte fastnat så särskilt. Men när jag hörde den här förklaringen så slog det verkligen mig vilken kraft ens tankar har över en, förstår ni? En tanke kommer först, sen känslor. En spännande tanke då är att vi kan välja hur vi mår. Kort men koncist; Tänk positivt ladies and gentleman.

Namnlös

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Tänk positivt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>