Transformers 4

Namnlös

Som många vet så älskar jag filmmusik och en av favoritkompositörerna är Steve Jablonsky. Dessutom gillar jag Transformersfilmerna skarpt!! Och som av en händelse så har Steve komposerat (heter det så?? kompositerat?kompost?) musiken även till nya Transformersfilmen som kommer ut i år. Ser verkligen fram emot att höra, då föregående låtar har varit EXILENTE!

Må bara visa den här orkestern som gör Arrival to Earth live, får gåshud.

I somras på Universal Studios i Los Angeles – roligaste jag gjort!! Kändes som man var mitt i en fightingscen mellan Autobots och Decepticons. Aaaa.. ascoolt.20130520_130007

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>